Magazin

Tokaj második aranykorát éljük

A Mádi Furmint Ünnepen 220 ezer forintért kelt el a Szent Tamás Pincészet Mad One nevű furmintjának egy palackja a Mádi Kör által szervezett borárverésen. Az árverésre a Kör tagjai limitált, kereskedelemben már nem kapható gyűjtői tételeket ajánlanak fel, a bevételt pedig a Mádi Gyermekekért Alapítvány javára adományozzák. 

Mádi Furmint Ünnep szeptember első hétvégéjén

A festői Mád egyedülálló kikapcsolódást kínál szeptember első hétvégéjén a Tokaji Borvidék szerelmeseinek. A mádi furmint ismét megmutatja egyediségét, azt a csodát, mely évszázadokkal ezelőtt megalapozta a borvidék talán legszebb településének hírnevét.  

Exkluzív borkóstolók, mesterkurzusok és borvacsorák a 14. Tokaji Ősz fesztiválon

Borkóstolók, borvacsorák és borséták várják a 14. Tokaji Ősz közönségét szeptember 15. és 17. között a Tokaj-hegyaljai borvidék több településén.

100% furmint, 100% Király: új dűlőválogatott bor a HOLDVÖLGY-től

Megújul a HOLDVÖLGY furmint bormárkája, a Meditation, amely a továbbiakban kizárólag a történelmi első osztályú mádi Király-dűlő terméséből készül. „Megtaláltuk a fajta és a termőhely tökéletes összhangját” −mondja a most bemutatkozó első dűlőszelektált évjáratról, a 2015-ösről Gincsai Tamás főborász.

Megjelent a Furmintkiválóságok Könyve

Impozáns és egyben lendületes külső, új grafika, forma, valamint tartalmas belső, furminttal töltve...