Budapest

Radovin
A Radovin borkereskedés 2001 óta kínál „csak jó bort”, Budapesten immáron 4 helyen.
https://radovin.hu/

Terroir Club
A Terroir Club 2006 óta foglalkozik természethű borok népszerűsítésével és forgalmazásával. Termőhelyük sajátosságainak teljes tiszteletben tartásával készült boraik elsősorban kis európai birtokokról származnak, amelyek egytől-egyig ékes bizonyítékai annak, hogy a mainstream mellett létezik az évszázadok alatt kialakult borvalóság.
http://www.terroirclub.hu/

DiVino Borbár
A DiVino Borbárok a feltörekvő borászok, illetve híres borászfamíliák második generációinak borainak elsőszámú lelőhelyei. A bár kizárólag magyar borokat kínál, melyek főleg a fiatal borászok szövetségeként létrejött Junibor egyesület tagjaitól származnak. A magyar borokat olaszos környezetben, kíváló ételek kíséretében kóstolhatjuk.
www.divinoborbar.hu

Kadarka Bár
A Kadarka Borbár elsősorban hazai kis pincészetekből válogatott borokat kínál. A borokat adalékanyagmentes, ízletes tapasokkal kísérhetjük.
www.kadarkabar.hu

Drop Shop
Minden bornak története van. A Drop Shop borbár minden nap arra vállalkozik, hogy elmesélje ezeket a történeteket. Napközben is változó borlapjukon több, mint 60 bort kínálnak, válogatva a világ legizgalmasabb borvidékeiről és Magyarországról egyaránt.
www.dropshop.hu

Palack Borbár
A Palack Borbár 2012-ben nyitotta meg kapuit Buda szívében. Kínálatuk mintegy 100, válogatott borból áll, általában a kisebb, de értéket felmutató pincészetek borait tartják. A borok, fröccsök mellé sonka- és sajttálakat, egyéb tapasokat fogyaszthatunk.
http://palackborbar.hu/

0,75 Bistro
A Palack Borbár tulajdonosai átvitték a koncepciót a Duna másik oldalára is, a Bazilika mellett nyitották meg a Palack nagytestvérét, a 0,75 Bistro-t. Az ételekben itt sem csalódunk: a tapasok, borkorcsolyák mellett leveseket, kiadós főételeket, desszerteket is kínálnak.
http://075bistro.hu/

Szalonspicc
Kis, családias hangulatú borbár a Mammut közelében, a pár éve sétálóutcává átalakított Lövőház utcában. Ideális hely egy munka utáni italra a barátainkkal.
http://www.szalonspicc.hu/

Kóstolom Borbár
A Kóstolom Borbár 2018-ban nyitotta meg kapuit a Mammut mögött, a Káplár utcában. Honlapjuk szerint baráti és családi kapcsolatok éltetik a mindennapokat, no meg az összekötő kapocs: a bor szeretete. Üljünk be akár egyedül is, és kérjük meg a végtelenül kedves személyzet egy tagját, hogy ajánljon valamit a polcról. Garantáltan jó élményekkel távozunk majd.
https://kostolom-muhely.hu/