Furmint alapok
01
Furmint alapok
Furmint történelem
Furmint legendák
Stílusok
02
Stílusok
Amitől a furmint egyedi
Furmint, ha száraz
Száraz furmint
Dűlős bor
Pezsgő
Furmint, ha édes
Természetes édesség
Késői szüret, szamorodni
Aszú
Eszencia
Borkészítés
Termesztés
Termőhelyek
Dűlők a borban
Ásványosság
Furmint és a hordó
Érlelés
Tárolás, kóstolás
03
Tárolás, kóstolás
A palackokról
Riedel furmint pohár
Furmint és az ételek
Tárolás
Furmint pontok
04
Furmint pontok
Furmintos pincék
Borászatkereső
Vendéglátóhelyek, boltok
Tokaj
Somló
Budapest
Országosan
Események
Tokaj-Hegyalja
Budapest
Rendszeres programok
Furmint+
05
Furmint+
Furmint kurzusok
Videók
Infografikák
Ajánlott irodalom
Nemzetközi furmint-projektek
Furmint-szabályozás
Címke, jelölések
Eredetvédelem, termékleírások
Fontos, új változások
Lexikon
Karrier
Furmint alapok
Furmint történelem
Furmint legendák
Stílusok
Amitől a furmint egyedi
Furmint, ha száraz
Száraz furmint
Dűlős bor
Pezsgő
Furmint, ha édes
Természetes édesség
Késői szüret, szamorodni
Aszú
Eszencia
Borkészítés
Termesztés
Termőhelyek
Dűlők a borban
Ásványosság
Furmint és a hordó
Érlelés
Tárolás, kóstolás
A palackokról
Riedel furmint pohár
Furmint és az ételek
Tárolás
Furmintos helyek
Furmintos pincék
Borászatkereső
Vendéglátóhelyek, boltok
Tokaj
Somló
Budapest
Országosan
Események
Tokaj-Hegyalján
Budapesten
Furmint+
Furmint kurzusok
Videók
Infografikák
Ajánlott irodalom
Nemzetközi furmint-projektek
Furmint-szabályozás
A furmint palack
Eredetvédelem, termékleírások
Fontos, új változások
Lexikon
Karrier
06
Lexikon
Szakkifejezések, fogalmak, melyekkel borászok elbeszéléseiben, címkéken találkozhatunk a furmint elsődleges otthona, Tokaj kapcsán.
A
Á
B
C
Cs
D
E
É
F
G
Gy
H
I
J
K
L
M
N
Ny
O
P
R
S
Sz
T
U
Ü
V
W
Z
Zs
GY
Gyöngyözőbor:
20 Celsius fokon 1-2,5 bar nyomással rendelkező pezsgő bor. Szénsavtartalmát szaturálással nyeletik el a borban.